Добре дошли в «Стаи Орхидея»

Добре дошли в «Стаи Орхидея»

„Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” – категория 2 звезди - предлагаме високо качество, хотелско удобство и лукс на умерени цени. Красив и уютен интериор с изключително внимание към чистотата. Стаите са напълно обзаведени с всичко необходимо за вашето удобство и комфорт. Без значение дали планувате бизнес или семейно пътуване до Сандански „Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” е на Ваше разположение! "Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански” се намират в Идеален център срещу сградата на Районен съд гр.Сандански, на 100м. от „ИНТЕРХОТЕЛ Сандански“ и 20 м. от модернизираната термална баня "Свети Врач" - бившата градска минерална баня, градския парк и плажа при Интерната.

„Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” се отдават от 2003 г. и работи успешно с български, немски, руски, македонски, гръцки туристи, както и всички гости на гр.Сандански. Като екип пряко ангажирани в сферата на туризма знаем колко е важно, всички гости на града да останат безкрайно доволни и удовлетворени от престоя си при нас и очаровани от гостуването в нашия град. Всичко, от което се нуждаете ще бъде подсигурено. Ние правим всичко възможно да задоволим вашите нужди и да направим престоя ви един приятен и незабравим спомен!

„Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” разполага със леглова база от 15 места. Тя се състои от: Студио с балкон, Делукс Студио с балкон, Две Двойни стаи с балкон, Тройна стая с балкон. Стаите са изцяло запазени и грижливо поддържани. Всяко студио и стая разполага със самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към красив градски парк! Приятна и спокойна обстановка! „Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” се намират в в нова жилищна кооперация , разположена на много удобно и комукативно за Вас място. Намират се в идеалния център на гр.Сандански, на първия етаж, 100м. от „ИНТЕРХОТЕЛ Санданск“, градския парк и плажа при Интерната.

"Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански**” Ви пожелава много приятни моменти и положителни емоции, както и един незабравим престой в слънчевия гр.Сандански!
Надявам се, че сме ви били полезни и ще се радваме да изберете "Самостоятелни стаи Орхидея- Сандански" за вашата ваканция.
Ние работим целогодишно!

Помещения


Делукс студио

  5
45 кв.м.
Тераса

Студио

  3
40 кв.м.
Тераса

Тройна стая

  3
20 кв.м.
Тераса

Двойна стая

  2
15 кв.м.
Тераса

Спалня

  2
15 кв.м.
Тераса

«Самостоятелни стаи Орхидея - Сандански★★»
Ви пожелава приятен и незабравим престой в слънчевия гр. Сандански!