Често задавани въпроси

1. Как да си направя резервация?

„Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” Ви предлага няколко варианта на резервации при нас:

2.Получавам ли потвърждение от„Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ” за резервация направена по телефона или по имейл?

3.Как да променя или откажа направена от мен резервация?

За да промените вече направена резервация, е необходимо да се обадите на телефон: +359898 549768, +359887 096 956 или писменно на електрoнната ни поща:

!!!При промяна на резервацията не се заплаща никаква такса. За отмяна на резервация до 7 дни преди датата на пристигане ние ви връщаме направеният Депозит!

4.Какви са условията за анулация и рекламация на резервация? Как да анулирам вече направена резервация?

Условия за анулация(отказ от резервацията): Всички анулации трябва да бъдат направени в писмена форма или по имейл. Анулирането е безплатно, при условие че е спазен срока за анулиране на резервации. Сроковете за това са следните:

Условия за рекламация: При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.При рекламации от страна на клиента, той следва първо да се обърне към представител на мястото за настаняване "Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански** ” Ако предложеното решение от наша страна не го удовлетворява и той желае да му бъде върнат Депозита при неявяване „ЕТ Солунови-92 - Стоян Солунов " съставя протокол и връща Депозита.„ЕТ Солунови-92 - Стоян Солунов" не носи отговорност, ако причинените щети са резултат от действието или бездействието на други страни /държавни институции и органи/ или при форсмажорни обстоятелства.

In case we need to return you money for paid to us with a card contracted or delivered / performed goods or services, we will refund you by a credit transaction on the card used for the original purchase.

5.Изисква ли се Депозит за гарантиране на резервацията и как мога да го заплатя при резервация по телефона?

За гарантиране на вашата резервация от наша страна се изисква ДЕПОЗИТ равен на цената за една нощувка. Депозитът за резервации направени по телефона или имейл, можете да заплатите в рамките на 3 работни по Банков път, пощенски запис, Easy pay, Money Gram, Paypal.com. Данните за нашата банкова сметка на нашата Интернет страница в секция „ЦЕНОВА ЛИСТА“. За резервации направени по телефона можете да заплатите след като ние ви изпратим образец на Офлайн поръчка или проформа фактура, с данни на вашата резервация уговорена по телефона, където се съдържа вашият уникален номер на резервация. След получаване на плащането, ние ще Ви изпратим веднага потвърждение, или ще ви изпратим отказ на резервацията в случай, че не е постъпило плащане. Ако в оказания срок не е постъпило плащане, резерващията се счита за анулирана. В случай на анулация заплатената сума ще Ви бъде или върната или задържана, в съответствие с условията за анулации на хотела (посочени в секция Политика на хотела). Моля, ако не получите потвърждение на резервацията, моля да се свържете с нас на посочените телефони. Мястото за настаняване потвърждава наличността на свободни стаи в момента на резервацията.

6. Какви са начините за заплащане в „Самостоятелни стаи ОРХИДЕЯ”?

Сумата за ващият престой вие може да заплатите както в брой така и с Банкова карта на място чрез POS терминал.

Чрез банков превод (или пощенски запис), в брой, Easy pay, Money Gram, Paypal.com: Данните за нашата банкова сметка ще намерите на проформа фактура, изпратена до Вас по имейл. Тя ще съдържа сумата за Вашия престой и нашите данни. Вашата резервация е гарантирана след заплащане и платената сума ще Ви бъде върната в случай на анулация, в съответствие с условията за анулации на хотела (посочени в условия за анулация). Данни за Банкова сметка може да намерите също и на нашата Интернет страница в секция „ЦЕНОВА ЛИСТА“.

7. Приемате ли домашни любимци? Има ли Интернет? Има ли паркинг? В цената на престоя дали е включена закуска?

‐  Не в цената на резервацията не е включена закуска.

‐  Да, в близост до "Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански**” има обществен паркинг, но се заплаща дневен абонамент от 6.00лв. Може да се паркира безплатно, в непосредствена близост до обекта за настаняване.

‐  "Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански**” разполагаме с високоскоростен (wi-fi) Интернет.

‐  Не, домашни любимци не може да бъдат настанени.

8.Защитени ли са моите лични данни?

Ние гарантираме сигурност и поверителност на получаване и съхранение на вашите данни.Вашата лична информация ще бъде използвана от "Самостоятелни стаи Орхидея – Сандански**” единствено за обработката на Вашата резервация. Нашата резервационна система осигурява необходимите мерки за сигурност и защита срещу загуба, злоупотреба или промяна на данните. Неприкосновеността на личната и финансова информация са нашият основен приоритет. Доверието на нашите клиенти - това, което ние ценим и към което се стремим. Ние гарантираме анонимността на личната информация на своите клиенти. Ние не предоставяме вашата лична информация на трети лица или организации, които не участват в процеса на резервация.Вашата резервация е абсолютно защитена. Всички лични данни са криптирани и ще бъдат обработвани в безопасен режим.

«Самостоятелни стаи Орхидея - Сандански★★»
Ви пожелава приятен и незабравим престой в слънчевия гр. Сандански!